7 päivää Kanervaa – joko kyllästyttää?

13Maa08

Viikko on vierähtänyt ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok) tekstiviestiskandaalin parissa, ja tämän päivän iltapäivälehtien perusteella ruuvi sen kuin kiristyy. Taiteilija Maija Tuurna tuli tänään esiin Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä kertoen kiusallisista kokemuksistaan Kanervan kanssa.

Erokysymys on jo heitetty ilmaan. Julkisuuden paineen voi aistia Kanervan kiristyneestä olemuksesta. Hän ei ole enää oma rento itsensä. Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen on taatusti tuskaantunut selittämään päivästä toiseen, ettei kokoomus ole osapuoli kohussa.

Katainen ei voisi olla enempää väärässä. Kokoomus on erittäin voimakkaasti osapuoli tässä skandaalissa ministerinsä kautta.

Jos pitäisi jotain veikata, niin kohta alkaa eduskuntaryhmän sietoraja tulla vastaan ja tuki Kanervan takaa murentua. Erityisesti kokoomuksen naiset ovat joutuneet taiteilemaan lausuntojensa kanssa. Kenen kantti pettää ensimmäisenä?

Haastattelen parhaillaan uudelleen maanantaina jututtamiani kansalaisia Kanervan tapauksesta. Mielipiteet Kanervasta ja mediasta ovat vahvistuneet. Kyllästymistäkin on ilmassa, mutta mielenkiinto saattaa herätä uudelleen, jos asia saa dramaattisia käänteitä.

Mainokset


One Response to “7 päivää Kanervaa – joko kyllästyttää?”

  1. Vuosipäivä lähenee, eikä tästä enää puhuta mitään :)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: