Pikkujuttuja pienestä rahasta

11Maa08

Jos falskaavat Ilkka Kanervan lausunnot, kovin uskottavia eivät ole jupakan toisenkaan osapuolen kommentit. 

Kiss and sell -kaavaan kuuluu, että paljastaja ja eksklusiivioikeuden ostanut tiedotusväline rahastavat paljastuksillaan useamman kierroksen. Niinpä Hymy-lehti pohtii parhaillaan, julkaiseeko se Kanervan Johanna Tukiaiselle lähettämät tekstiviestit. Päätoimittaja Esko Tuluston mukaan viestejä ei julkaistu heti, koska häntä askarruttaa, voisiko tekstiviestien julkaisu rikkoa kirje- eli viestintäsalaisuuden suojaa.

Älä viitsi, Esko! Eiköhän viestien panttaamisessa ole kyse ennen kaikkea kierrosten lisäämisestä tähän kohuun. Tosin Hymyn harmiksi lehti ilmestyy vasta kuukauden kuluttua.

Kanervan tekstiviestejä ei ole hankittu oikeudettomasti vaan hän on ne itse lähettänyt kyseiselle naiselle, jolla on oikeus esitellä niitä kenelle haluaa. Viestintäsalaisuuden rikkomisen tunnusmerkkejä viestien julkaisu ei täytä, mutta tietysti voidaan jälleen kerran väitellä oikeudessa poliitikon yksityisyydensuojasta.

Johanna Tukiainen väittää pöyristyneensä kohun laajuudesta ja että ”asiasta tulee vain jokin maininta juorupalstalle”, eikä hän ”halua mitään salarakasjulkisuutta”. Joko häntä on pahasti harhautettu tai sitten hän narraa nyt meitä.

Luultavasti Tukiaisen ja Hymyn tekemässä sopimuksessa on määritelty tarkasti, paljonko lehti maksaa suurta kiinnostusta herättävästä yksinoikeushaastattelusta ja kansijutusta. Siitä seuraa nimenomaan salarakasjulkisuutta, eipä juuri muuta. 

Mainokset


One Response to “Pikkujuttuja pienestä rahasta”


  1. 1 Yipee! Week of high level soap opera « Enduragement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: